Menu & Search

Culoarea anului 2018

Pentru ca suntem siguri ca ai intrat in noul an pregatita sa accepti noi provocari de stil si sa confirmi cu incredere invitatiile la evenimentele din viata ta, ne-am gandit sa incepem seria de informatii despre tendintele care vor domina anul 2018 cu aspectul cel mai important: cromatica predominanta. Ca in fiecare an, Institutul Pantone (autoritatea internationala in domeniul culorilor) alege culoarea care va domina colectiile celor mai consacrati desgineri vestimentari, cat si noile creatii ale domeniilor conexe.

Astfel, culoarea anului 2018 este ultraviolet – conform Pantone, aceasta nuanta exprima “originalitate, ingeniozitate o gandire vizionara care ne conduce spre experientele din viitor.” Leatrice Eisman, directorul executiv al Institutului Pantone, ne spune ca “traim vremuri in care inventivitatea si imaginatia trebuie exploatate cat mai mult”. Aceasta nuanta este reprezentativa pentru stilul intens de viata al noilor generatii, tocmai de aceea stilistii iti recomanda sa o porti alaturi de alte culori puternice, precum: rosu, albastru sau nuante de roz.

Cat despre alegerile vestimentare pentru evenimentele care te asteapta in urmatoarele doua sezoane, designerii te sfatuiesc sa iei in considerare ultravioletul atunci cand iti alegi urmatoarea rochie de ocazie – daca nu esti pregatita sa o asociezi altor nuante saturate, urmeaza un styling clasic si opteaza pentru accesorii argintii.

decode-18_1072_1_1471947044

 

Inchiriaza rochia Decode aici

tadashi-shoji_850_1_1453816271

 

Inchiriaza rochia Tadashi Shoji aici

tadashi-shoji_1062_1_1471941875

 

Inchiriaza rochia Tadashi Shoji aici

Article Tags
Related article
10 cele mai memorabile rochii negre din istorie

10 cele mai memorabile rochii negre din istorie

Suntem convinsi ca nu doar o data te-ai gandit la…

Rochii de banchet: cum alegi modelul perfect

Rochii de banchet: cum alegi modelul perfect

Una dintre cele mai memorabile seri din viata ta se…

Top 5 rochii de seară la modă în 2018

Top 5 rochii de seară la modă în 2018

În afară de multe zile însorite și temperaturi prietenoase, noul…

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Type your search keyword, and press enter to search