Menu & Search

We are TRUSTED

Saptamana aceasta avut loc cea de-a 10-a editie a celui mai important eveniment din zona comertului electronic, Gala Premiilor eCommerce, la care au participat peste 100 de magazine online, iar DRESSBOX a fost printre cei prezenti. Am fost nominalizati la 2 categorii: “Cel mai Bun Start-Up în E-Commerce 2015” la care am ocupat locul 2 si “Cel mai bun magazin online din categoria fashion” unde ne-am clasat pe locul 3. Insa, pentru a ajunge aici a fost nevoie de munca si perseverenta.  Am reusit sa crestem intr-un an la nivelul asteptarilor tale si al juratilor GPeC, devenind Marca de Incredere TRUSTED.

GPeC-Awards-Winners
GPeC-Summit
GPeC-Awards-Horia-Neagu
12301456_1243450632347558_7761829134212633501_n

Ce inseamna asta pentru tine?

1. Inseamna ca iti oferim siguranta si servicii de inalta calitate. Pe site-ul nostru gasesti rapid toate datele de contact pentru a lua in timp util legatura cu echipa DRESSBOX si pentru a sti cine suntem si unde ne gasesti.

2. Inseamna ca oferim transparenta prin informatiile pe care ti le punem la dispozitie despre procesul de inchiriere si cumparare, astfel incat tu sa stii de la inceput cum decurge totul.

3. Functionam cu usurinta in mediul online, asigurandu-ne ca nu intampini erori si probleme pe parcursul achizitiei si oferindu-ti feedback in timp real pentru orice nelamurire.

4. Respectam legislatia in vigoare si tu poti returna oricand produsul si sa primesti banii inapoi.

5. Respectam datele personale ale clientilor nostri si drepturile de autor.

Dorim a multumi clientilor nostri care ne inspira in fiecare zi pentru a deveni din ce in ce mai buni si pentru ca ne sustin oferindu-ne feeback si incredere.

 

Related article
Stilistul DRESSBOX: Alina

Stilistul DRESSBOX: Alina

Va facem cunostinta cu Alina, cel mai nou membru al…

Fiecare gest conteaza!

Fiecare gest conteaza!

In luna Decembrie am demarat o campanie de colaborare cu…

Arati fabulos si te simti generos

Arati fabulos si te simti generos

…pentru ca in luna Decembrie DRESSBOX si-a propus sa sprijine…

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Type your search keyword, and press enter to search