CAUTA
CAUTA

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie. Acesti termeni si conditii este posibil sa fie modificati de la ultima dumneavoastra vizita pe Website. Prin utilizarea acestui Website, acceptati acesti termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi Website-ul.

1. Utilizarea Website-lui DRESSBOX si a continutului acestuia
2. Corectitudinea informatiilor si modificarea Website-ului
3. Conduita vizitatorilor
4. Procedura de notificare si inlaturare
5. Garantii
6. Linkuri catre alte Website-uri
7. Drepturi de autor
8. Conditii de garantie

DRESSBOX asigura acest Website ca si serviciu pentru clienti, potentiali clienti si orice persoana interesata. Utilizarea acestui Website de catre dumneavoastra este supusa prezentilor termeni si conditii.

DRESSBOX este un furnizor de servicii de inchiriere de rochii de ocazii, semnate de designeri consacrati, ce permite inchirierea contracost a rochiilor dorite pentru o perioada de 4 zile.

1. Utilizarea Website-lui DRESSBOX si a continutului acestuia

Acest Website si toate informatiile pe care le contine sunt proprietatea DRESSBOX si a asociatilor acesteia si sunt protejate impotriva oricarei utilizari nelegale de legislatia romana, europeana si conventiile internationale privind proprietatea intelectuala. Denumirea DRESSBOX este marca inregistrata. Toate numele de produse sunt marci inregistrate ale respectivilor proprietari.

Informatiile continute de Website sunt informatii generale privind serviciile DRESSBOX. Aceste informatii sunt oferite generic, fara a va cunoaste identitatea ori alte date circumstantiale. Aplicarea si efectul legislatiei relevante difera de la o jurisdictie la alta.

DRESSBOX poate modifica, suspenda ori inchide Website-ul in orice moment, pentru orice motiv, fara notificare ori daune. Website-ul poate fi indisponibil temporar datorita unor defectiuni ori interventiilor de mentenanta ale echipamentelor ori altor cauze.

Prin utilizarea Website-ului, sunteti de acord ca DRESSBOX, alaturi de agentii si asociatii sai, nu sunt responsabili pentru niciun fel de pretentii ori despagubiri, inclusiv onorarii si alte cheltuieli, rezultand din pretentiile unui tert pentru utilizarea nelegala a Website-ului de catre dumneavoastra.

Nicio parte din acest Website nu poate fi reprodusa ori transmisa in nicio forma, prin niciun mijloc, electronic ori mecanic, inclusiv fotocopiere ori inregistrare, cu exceptia cazului cand aveti acordul DRESSBOX pentru a vedea, copia, downloada ori imprima informatii, aflate pe Website, cu urmatoarele conditii: (a) documentele pot fi folosite doar pentru scopuri necomerciale, informative; (b) documentele nu pot fi modificate; (c) notificarile privind drepturile de proprietate intelectuala nu pot fi inlaturate.

Nicio informatia de pe acest Website nu poate fi interpretata ca acordand direct ori indirect un drept de utilizare a acestui Website sau a oricaror documente afisate pe acest Website, cu exceptia: (a) asa cum este permis in mod expres de acesti termeni si conditii, sau (b) cu acordul prealabil scris al DRESSBOX sau unei terte parti care poate detine drepturile de autor pentru materiale prezentate pe acest Website.

2. Corectitudinea informatiilor si modificarea Website-ului

Informatia de pe Website este completa si corecta; cu toate acestea, informatia poate contine erori tehnice si de tehnoredactare. Pot, de asemenea aparea intarzieri, omisiuni ori erori in informatiile cuprinse pe Website. Informatia va este oferita sub rezerva ca DRESSBOX si diferitii autori nu inlocuiesc serviciile ori sfaturile profesioniste. Astfel, informatiile de pe acest Website nu ar trebui utilizate in locul unei consultatii cu un specialist.

Informatia este actualizata la data la care o fost postata pe Website ori la data la care a fost facuta publica. Actualizarea informatiei se face de catre DRESSBOX, cand consideram noi necesar. Daca aveti intrebari privind existenta unor informatii actualizate, va rugam sa ne scrieti la adresa: office@dressbox.ro si noi vom face tot posibilul pentru a va raspunde prompt.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari privind numele si continutul documentelor, specificatiile produselor sau orice alta informatie, fara notificarea prealabila a niciunei persoane.

Informatiile publicate de DRESSBOX pe acest Website pot face referire la bunuri ori servicii, care nu sunt accesibile in tara dumneavoastra ori nu sunt autorizate. Asemenea referinte nu inseamna ca DRESSBOX are intentia de a introduce in tara dumneavoastra aceste bunuri ori servicii. Va rugam sa contactati consultantul nostru la adresa: office@dressbox.ro, pentru a afla ce produce si servicii va sunt accesibile.

3. Conduita vizitatorilor

Daca permitem vizitatorilor sa posteze informatii, comentarii ori mesaje pe Website, acestia nu pot folosi Website-ul si serviciile conexe pentru a: (a) transmite prin intermediul Website-ului informatii, date, texte, imagini, linkuri, fisiere, software precum si orice alte material (”Continut”) care este, ori pe care DRESSBOX il apreciaza ca fiind nelegal ori imoral in orice alt sens. (b) vinde ori promova produse ori servicii, nelegale, substante cu regim farmaceutic, tutun, arme de foc, bauturi alcoolice ori introduce virusuri, troiane, viermi, precum si orice alt cod prejudiciabil pe Internet. (c) expune material cu continut de exploatare a copiilor sub 18 ani. (d) posta orice Continut ori a produce orice alta incalcare a unei marci, licente, brevet, precum si orice alt drept de proprietate intelectuala detinut de un tert. (e) promova ori solicita orice afacere ori a promova, solicita si participa in afaceri de tip piramidal ori multilevel marketing. (f) hartui, jena ori deranja alt participant, alt utilizator, precum si orice alta persoana ori entitate. (g) folosi o identitate falsa. (h) posta, colecta ori dezvalui orice informatie de identificare personala, informatii publicitare nesolicitate, materiale promotionale ori ale forme de solicitari, inclusiv solicitarea numarului de card, solicitarea de donatii ori promovarea de concursuri; (i) incalca cu intentie ori fara intentie oricare dispozitii legale, nationale, europene ori internationale.

Acestea sunt activitati, enumerate exemplificativ, care vor duce la excluderea continutului postat si la interzicerea accesului dumneavoastra pe Website.Daca postati, incarcati sau puneti la dispozitia acestui Website ori prin acest Website orice continut, sunteti de acord ca transmiteti catre DRESSBOX un drept perpetuu, non-exclusiv, irevocabil privind licenta in intreaga lume, toate drepturile de autor si toate drepturile de proprietate intelectuala pe care le detineti sau le controlati pentru a utiliza in orice mod acest continut si informatii personale, in tot sau in parte, in toate formatele media si metode de distributie acum cunoscute sau inventate in viitor pentru toate scopurile, inclusiv publicitate, promovare, comert sau in scopuri comerciale, toate fara notificare prealabila, cu sau fara atribuirea, fara limitare de frecventa, si fara obligatia de a solicita orice permisiune.  

Astfel, renuntati la orice drept de a inspecta sau de a aproba orice continut sau orice utilizare a continutului. Prin trimiterea de continut, declarati si garantati ca continutul si comunicarea dumneavoastra cu privire la aceasta sunt conforme cu standardele de conduita ca utilizator (prezentate mai sus) si alte caracteristici ale acestor termeni si conditii, ca le detineti ori aveti drepturile necesare, licente, consimtamantul si permisiunile legale, fara a fi nevoie de nici o permisiune, de nicio plata de la sau catre orice alta persoana sau entitate, pentru a exploata ori pentru a ne permite exploatarea acestui continut in toate manierele avute in vedere de catre acesti termeni si conditii. Prin postarea acestui continut pe Website, renuntati la toate drepturile asupra continutului, in orice tara si confirmati ca nu s-au incalcat astfel de drepturi.

Nicio informatie din continutul postat de dumneavoastra nu poate da nastere unor obligatii, cum ar fi de confidentialitate, atribuire sau oricare alta, din partea noastra, iar noi nu va fi raspunzatori pentru orice utilizare sau divulgare a acestui continut .

Nici un element de pe acest Website nu poate fi exportat, in nicio forma care incalca legislatia nationala, europeana ori internationala.

4. Procedura de notificare si inlaturare

Daca considerati ca orice material accesibil din si dinspre acest Website incalca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala, ne puteti solicita inlaturarea acestor materiale (ori inlaturarea accesului)  prin contactarea agentilor DRESSBOX si furnizarea urmatoarelor informatii: (a) Indicarea dreptului de proprietate intelectuala, care considerati ca a fost incalcat. Va rugam sa descrieti opera si sa indicati localizarea acesteia (URL). (b) Identificarea materialului care include incalcarea si localizarea acestuia. Va rugam sa descrieti materialul si sa indicati localizarea acestuia (URL). (c) Numele dumneavoastra, numarul de telefon si adresa de email. (d) O declaratie privind buna dumneavoastra credinta ca utilizarea este ilicita. (e) O declaratie ca informatiile furnizate sunt corecte, cu mentiunea sub sanctiune penala, ca sunteti proprietarul ori persoana autorizata sa faceti asemenea plangeri.  (f) Semnatura electronica.

In efortul de a proteja drepturile de proprietate intelectuala, DRESSBOX isi rezerva dreptul de a inchide, in conditii legale, conturile de utilizator, care inregistreaza incalcari repetate.

5. Garantii

Informatiile si documentele, inclusiv specificatiile produselor, oferite pe acest Website sunt furnizate „ca atare” fara garantii implicite ori explicite, inclusiv fara garantii privind vandabilitatea ori utilizarea pentru un anumit scop. Punctual, dar fara a limita, DRESSBOX nu ofera garantii ca: (a) informatiile de pe acest Website sunt corecte, exacte si complete; (b) functionarea Website-ului va fi continua si fara erori; (c) defectiunile vor fi corectate sau (d) Website-ul si serverele pe care functioneaza nu contin virusuri ori componente daunatoare. (e) produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul Website-ului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor dumneavoastra.

DRESSBOX nu va garanteaza acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al DRESSBOX.

Descrierea produselor si specificatiile pot fi modificate. DRESSBOX adauga ori modifica periodic informatia si documentele de pe Website fara notificare prealabila.

Va informam ca este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati ca informatia downloadata pe de Website nu contine virusuri, viermi, troiane, precum si orice alte componente daunatoare.

In niciun caz, DRESSBOX nu este responsabil pentru orice daune incidentale, speciale, consecventionale, exemplare, multiple sau alte daune indirecte care rezulta din utilizarea, sau incapacitatea de a utiliza acest Website sau informatiile continute pe acest site, chiar daca DRESSBOX a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune. In nici un caz, DRESSBOX nu este responsabil pentru orice daune, pierderi si cauze care rezulta din utilizarea de catre dvs. a acestui Website, contractuala ori delictuala.

6. Linkuri catre alte Website-uri

Acest Website poate contine link-uri catre Website-uri, care nu apartin DRESSBOX. Aceste link-uri va sunt oferite ca o simpla facilitate, iar DRESSBOX nu este responsabil pentru continutul oricarui Website conex ori pentru actiunile celor care furnizeaza sau utilizeaza astfel de Website conex. Orice Website care nu apartine DRESSBOX este independent de DRESSBOX si DRESSBOX nu are nici un control asupra continutului Website-ului. In plus, un link la orice Website care nu apartine DRESSBOX nu implica faptul ca DRESSBOX gireaza sau accepta vreo raspundere pentru continutul sau utilizarea unui astfel de Website. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

In nici un caz, referirile la o terta persoana ori la produsele ori serviciile unei terte persoane pe Website-ul DRESSBOX nu are valoarea unei aprobari ori recomandari de catre DRESSBOX a respectivului tert ori a produselor ori serviciilor respectivului tert.

7. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.dressbox.ro este proprietatea SC Fashion Culture SRL si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala. Folosirea pentru uz commercial sau contrar intereselor SC Fashion Culture SRL a oricarui material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei este stric interzisa. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de e-mail office@dressbox.ro. Folosirea fara acordul SC Fashion Culture SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Marca inregistrata
DRESSBOX este marca inregistrata la OSIM cu numarul 133571.

8. Conditii de garantie

Conditiile de garantie sunt asigurate in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Clientul are obligatia sa manipuleze produsul in conformitate cu recomandarile si prescriptiile date de DRESSBOX sau mentionate pe eticheta produsului. Orice incalcare a acestora duce la anularea garantiei.

In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, insotit de copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul nerespectarii acestor prevederi produsele vor fi returnate solicitantului fara a i se solutiona garantia.

Termenul de garantie oferit de DRESSBOX este de 30 zile de la data achizitionarii produsului.

Recomandari de produse