CAUTA
CAUTA

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colectam pe site-ul dressbox.ro, modul in care putem utiliza aceste date si cui le putem transfera.

1. Nota de informare privind protectia datelor personale
2. Politica de securitate a datelor cu caracter personal
3. Politica de securitate pentru Plati on-line

1. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Fashion Culture SRL prin magazinul DRESSBOX are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: gestiunea contului de client, prelucrarea comenzilor, executarea contractelor, informari comerciale.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare preluarii si executarii contractului de inchiriere. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a prelua comanda de inchiriere.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitii operatorului, partenerii contractuali ai operatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email office@dressbox.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

2. Politica de securitate a datelor cu caracter personal

DRESSBOX colecteaza informatii personale atunci cand va inregistrati la DRESSBOX, cand va abonati la noutatile DRESSBOX, cand vizitati paginile DRESSBOX sau paginile unor parteneri DRESSBOX si cand participati la tombole sau promotii. DRESSBOX poate imbina informatiile primite de la dumnevoastra cu informatii obtinute de la partenerii de afaceri sau alte companii. Atunci cand va inregistrati, va putem solicita informatii ca nume, adresa email, data nasterii, sex, cod postal, ocupatie, domeniu de lucru si interese personale.

DRESSBOX colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Website-ului www.dressbox.ro, numai cu acordul dumnevoastra, in urmatoarele scopuri:  preluarea, expedierea si facturarea comenzilor; solutionarea oricaror incidente privind executarea prezentului contract; asigurarea accesului dumnevoastra la serviciile noastre; transmiterea de newslettere, oferte ori ale informatii comerciale proprii; contactarea dumnevoastra cu acordul prealabil, ori in chestiuni legate de relatii cu Clientii; scopuri statistice.

Prin crearea Contului pe Website, dumnevoastra va exprimati consimtamantul ca DRESSBOX sa colecteze si gestioneze aceste informatii, in conditiile Legii nr. 677/2001.

La cererea dumnevoastra scrisa trimisa la adresa de email office@dressbox.ro, va vom transmite cu titlu gratuit urmatoarele informatii: (a) confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de noi; (b) modificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; (c) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; (d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Pentru motive temeinice, puteti face opozitie ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop prin transmiterea unui document, in forma scrisa, datat si semnat.

Prin inregistrarea contului si acceptarea prezentei Politici de confidentialitate, va exprimati acordul la procesarea datelor cu caracter personal in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Daca nu sunteti de acord ca datele dumnevoastra sa fie procesate, aveti dreptul si libertatea de a nu crea contul pe Website si de a nu utiliza Website-ul.

DRESSBOX garanteaza ca datele personale colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

DRESSBOX poate colecta involuntar si alte informatii date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site. Aceste informatii pot fi folosite pentru a imbunatati serviciile oferite sau cu scop statistic.

DRESSBOX poate stabili si accesa "cookies" DRESSBOX pe computerul dumneavoastra. DRESSBOX permite altor companii care afiseaza reclame pe unele dintre paginile website-ului sa seteze si sa acceseze "cookies-urile" lor proprii pe computerul dumneavoastra. Utilizarea "cookies-urilor" altor companii este supusa propriilor politici de confidentialitate si nu este inclusa in aceasta. Mai multe detalii despre cookies si utilizarea lor pe site-ul DRESSBOX puteti afla in cadrul politicii de utilizare a cookies.

Dumneavoastra aveti oricand posibilitatea de a va opune colectarii acestor date personale si de a solicita stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru prezentul document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta. Dumnevoastra aveti oricand posibilitatea de a modifica datele persoane din contul dumnevoastra de client.

Politica de confidentialitate se refera doar la datele furnizate voluntar de catre dumnevoastra. DRESSBOX nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

Politica de confidentialitate nu se aplica in cazul defectiunilor care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

DRESSBOX poate actualiza informatiile politicii de confidentialitate. Va vom informa cu privire la schimbarile semnificative in modul in care utilizam informatiile personale, printr-o notificare trimisa la prima adresa de email specificata in contul dumneavoastra DRESSBOX sau prin plasarea unui anunt vizibil pe site-ul nostru.

DRESSBOX nu inchiriaza, vinde sau imparte informatiile dumneavoastra personale cu alte persoane sau companii neafiliate, cu exceptia furnizarii produselor sau serviciilor pe care le-ati solicitat (putem divulga numele, numarul de telefon si adresa dumneavoastra catre serviciile de curierat partenere), doar atunci cand avem permisiunea dumneavoastra sau in urmatoarele circumstante:

  •     In scopul de a identifica si procesa platile efectuate prin intermediul unui furnizor de servicii de plată tert si pentru a evita fraudele, putem dezvalui anumite date (cum ar fi numele și prenumele, adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail, precum si numarul comenzii si produsul comandat) unui astfel de tert prestator al serviciilor de plata (PayU)
  •     Furnizam informatii catre parteneri de incredere care lucreaza in numele sau cu DRESSBOX sub acorduri de confidentialitate. Aceste companii vor putea utiliza informatiile dumneavoastra personale pentru a ajuta DRESSBOX sa comunice mai eficient cu dumneavoastra despre ofertele DRESSBOX sau ale partenerilor de marketing.
  •     Raspundem in fata autoritatilor publice ori judecatoresti sau in alte proceduri legale.
  •     Consideram ca este necesar sa furnizam informatii pentru a investiga, preveni sau actiona cu privire la activitati ilegale, suspectare de frauda, situatii care includ posibile amenintari catre siguranta fizica a oricarei persoane, violarea termenilor si conditiilor DRESSBOX sau prin cerinta legii.
  •     Transferam informatii despre dumneavoastra daca DRESSBOX este achizitionat sau fuzioneaza cu o alta companie. In acest caz, DRESSBOX va va anunta inainte ca informatiile dumneavoastra personale sa fie transferate si sa devina subiectul unei diferinte politici de confidentialitate.
  •     Ne limitam la a oferi acces catre datele dumnevoastra personale angajatilor responsabili, pentru a furniza produse sau servicii catre dumnevoastra ori terte persoane indicate de dumnevoastra sau pentru a-si exercita sarcinile. Avem masuri de securitate electronice si procedurale care sunt conforme cu reglementarile pentru protectia informatiilor personale.

3. Politica de securitate pentru Plati on-line

Pentru platile on-line, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale RomCard S.A. prin solutia integrata Plationline.ro si a GeCad e-Payment International S.A. prin solutia integrata PayU.

RomCard SA si GeCad e-Payment International SA functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comercianti acceptatori de card si clienti utilizatori de carduri.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

DRESSBOX nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale dumnevoastra, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.