CAUTA
CAUTA

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colectam si le procesam pe site-ul dressbox.ro, scopurile prelucrarii si drepturile vizitatorilor.

1. Nota de informare privind protectia datelor personale
2. Politica de securitate a datelor cu caracter personal
3. Politica de securitate pentru Plati on-line

1. Nota de informare privind protectia datelor personale

CINE SUNTEM?

Compania care administreaza magazinul online dressbox.ro este Fashion Culture S.R.L., avand sediul social in Bucuresti, sectorul 2, Bulevardul Dacia nr. 78, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/1776/2013, cod unic de inregistrare 32779902, telefon 0737377269, email office@dressbox.ro. Avem ca domeniu principal de activitate, comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet conform CAEN 4791.

 

RRESPONSABILUL CU PROTECTIA DATELOR

DRESSBOX, in calitate de operator, a desemnat pe Galbinasu Eugen drept Responsabil cu Protectia Datelor (denumit in continuare “DPO”), avand obligatia de a verifica respectarea prevederilor GDPR in operatiunile de prelucrare de date efectuate de catre operator si de a reprezenta operatorul in relatia cu persoanele vizate si cu Autoritatea de supraveghere.

Persoanele vizate au posibilitatea de a se adresa in orice moment, in mod direct, DPO cu privire la orice aspecte legate de datele personale, utilizand datele de contact de mai jos:

Nume DPO: Galbinasu Eugen

E-mail DPO: dpo@dressbox.ro

Tel. DPO: 0727187265

Adresa de corespondenta DPO: Bucuresti, sector 2, Bd.Dacia nr. 72

 

CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?

"Date personale" inseamna orice informatie sau informatii care va pot identifica direct (de exemplu numele dumneavoastra) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un numar de identificare unic). Aceasta inseamna ca datele personale includ informatii precum nume si prenume, adresa de e-mail, domiciliul, telefonul mobil, preferintele personale si obiceiurile de cumparaturi, continutul generat de utilizatori, informatiile financiare si informatiile privind situatia financiara. De asemena includ si identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastra sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastra mobil, precum si modulele cookie.

 

CE INSEAMNA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

“Prelucrarea” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

IN CE MOD PRELUCRAM DATELE DUMNEAVOASTRA?

Colectam si prelucram datele dumneavoastra pentru onorarea comenzilor pe care le faceti si livrarea produselor pe care le doriti, imbunatatirea experientelor dumneavoastra in Magazinul Online, oferirea de asistenta si suport atunci cand utilizati Magazinul Online si contul de client, sau in vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Am detaliat mai jos modul in care prelucram datele tale, scopurile si temeiul juridic (baza legala) al activitatilor prin care prelucram datele tale.

- Contul de client

Vom folosi datele cu caracter personal pentru a va crea si administra contul personal pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta pe dressbox.ro.

Va vom oferi istoricul comenzilor si detaliile despre comenzile dumneavoastra si va vom permite sa va gestionati setarile contului. De asemenea, va vom oferi modalitati simple de a va corecta si actualiza informatiile, cum ar fi detaliile de contact si adresele de livrarre. Mai mult, va vom permite sa salvati articolele in wishlist si va vom permite sa returnati, sa evaluati si sa revizuiti produsele pe care le-ati achizitionat de la noi.

Datele cu caracter personal colectate intotdeauna sunt numele, prenumele si adresa de email. Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca alegeti sa ni le furnizati: adresa, numarul de telefon, setarile contului. Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca plasati o comanda: istoricul comenzilor, informatiile de livrare si facturare.

Datele transmise unor terte parti sunt folosite numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus.

Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru contul dumneavoastra se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra acordat la crearea contului pe dressbox.ro. Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a va furniza informatii relevante despre produse se bazeaza pe interesul nostru legitim.

Va vom pastra datele atat timp cat aveti un cont activ pe dressbox.ro. Aveti dreptul sa va inchideti contul in orice moment. Daca alegeti sa faceti acest lucru, contul dumneavoastra va inceta sa existe si veti fi considerat inactiv. Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal daca acest lucru este impus de legislatia in vigoare si daca exista un litigiu deschis.

Dupa inchiderea contului dumneavoastra, datele dumneavoastra vor fi sterse.

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza interesului legitim al Fashion Culture SRL contactand dpo@dressbox.ro. Contul dumneavoastra va fi apoi sters si nu va vom putea oferi serviciile noastre.

- Comenzi online

Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a va gestiona achizitiile online pe dressbox.ro, prelucrand comenzile si returnarile prin intermediul serviciilor noastre online si va vom trimite notificari privind starea livrarii sau in cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastra. Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a va gestiona platile. De asemenea, va vom folosi datele pentru a trata reclamatiile si garantiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a va identifica si a va confirma varsta legala pentru cumparaturi online si pentru a confirma adresa dumneavoastra partenerilor externi.

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal: informatii de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, informatii despre plati si istoricul platilor, informatii despre comenzi. Daca aveti un cont pe dressbox.ro, va vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul si istoricul comenzilor.

Datele dumneavoastra cu caracter personal transmise unor terti sunt folosite numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus, pentru confirmarea adresei de catre companii externe, pentru trimiterea confirmarii comenzii de catre agentii de comunicare, pentru operatiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare si de distributie in legatura cu livrarea comenzii dumneavoastra (Fan Courier), pentru procesarea platilor de catre furnizorii de servicii de procesare a platilor (EuPlatesc). Multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligatie independenta de a va prelucra datele cu caracter personal.

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se bazeaza pe temeiul executarii contractului incheiat la distanta sau in showroom.

Va vom pastra datele atat timp cat sunteti un client activ.

- Marketing direct

Folosim datele cu caracter personal pentru a va trimite oferte de marketing, invitatii prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice si comunicari prin posta.

Pentru a va optimiza experienta cu DRESSBOX, va vom oferi informatii relevante, recomandari de produse, mementouri despre produsele ramase in cosul dumneavoastra de cumparaturi si va vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii se bazeaza pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ati facut clic si pe informatiile pe care le-ati trimis.

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal: informatii de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numarul de telefon si codul postal, data nasterii, cum ati navigat si pe ce ati facut click pe site, produse si oferte pe care ati facut click. Daca aveti un cont pe dressbox.ro va vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul dumneavoastra cum ar fi istoricul comenzilor.

Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, iar cele transmise agentiilor media si furnizorilor tehnici vizeaza distribuirea marketingului direct fizic si digital.

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara DRESSBOX.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra atunci cand sunteti de acord cu marketingul direct cat si pe baza interesului nostru legitim.

Aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Cand faceti acest lucru, DRESSBOX nu va va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informatii pe baza consimtamantului dumneavoastra.

Va puteti dezabona de la marketingul direct urmand instructiunile din fiecare mesaj de marketing sau modificand setarile contului dumneavoastra de pe dressbox.ro.

Vom pastra datele dumneavoastra pentru marketing direct pana cand va retrageti consimtamantul.  Pentru marketingul prin e-mail va vom considera client inactiv daca nu ati deschis un e-mail in ultimi doi ani. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi sterse.

- Serviciul clienti

Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona interogarile, reclamatiile si garantiile pentru produse, precum si pentru a asigura asistenta tehnica prin e-mail, functia de chat, prin telefon si prin intermediul retelelor sociale. De asemenea, va putem contacta daca exista o problema cu comanda dumneavoastra.

Vom prelucra orice date pe care ni le furnizati, informatii de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, informatii despre plati si istoricul platilor si informatii despre comenzi.

Datele transmise sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus.

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se bazeaza pe interesul legitim al DRESSBOX.

Va vom pastra datele timp de 12 luni pentru jurnalele telefonice si de e-mailuri si pentru gestionarea cazurilor.

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pe baza interesului legitim al DRESSBOX. DRESSBOX nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

- Respectarea obligatiilor legale

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta obligatiile legale, hotararile judecatoresti si deciziile autoritatilor. Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea si verificarea datelor contabile in conformitate cu reglementarile privind evidentele contabile.

Vom procesa urmatoarele categorii de date personale: detaliile comenzii, nume si prenume, telefon, adresa postala, suma tranzactiei, data tranzactiei.

Vom distribui datele dvs. cu caracter personal partenerilor care ofera servicii de contabilitate. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru ca DRESSBOX sa-si indeplineasca obligatiile legale.

Vom salva datele dvs. timp de 5 ani, in conformitate cu reglementarile de contabilitate din Romania.

- Cookie-uri

Utilizam cookie-uri permanente pentru a va loga automat in contul dumneavoastra la fiecare vizita in site.

Utilizam cookie-uri pentru o sesiune, de exemplu, atunci cand folositi functia de filtrare a produselor, pentru a verifica daca sunteti conectat sau daca ati adaugat un articol in cosul de cumparaturi.

Folosim cookie-uri proprii si terte pentru a colecta statistici si date ale utilizatorilor in forma agregata si individuala in instrumente de analiza pentru a ne optimiza site-ul si pentru a va oferi materiale de marketing relevante. 

Unele cookie-uri terte sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre si sunt in afara controlului nostru. Acestea sunt setate de catre furnizorii de social media, cum ar fi Facebook, Twitter si Pinterest, si se refera la capacitatea utilizatorilor de a partaja continut de pe acest site, asa cum indica pictograma respectiva.

De asemenea, folosim cookie-uri terta parte care urmaresc activitatea pe mai multe site-uri pentru a va oferi marketing pe alte site-uri/canale.

Pe baza navigarilor si comportamentului tau pe dressbox.ro, monitorizat prin cookie-uri, iti vom furniza reclame online la unele dintre produsele noastre care te pot interesa.

Pentru informatiile detaliate privind cookieurile folosite puteti accesa pagina Utilizarea cookies.

Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus, un instrument de analiza este folosit pentru a colecta statistici in scopul optimizarii site-ului nostru si pentru a va prezenta materiale relevante.

Prelucrarea datelor personale de tip cookie-uri se face pe baza consimtamantului dumeavoastra.

Daca nu doriti sa participati la monitorizarea prin cookie-uri in scopul transmiterii de reclame (bannere) online pe baza intereselor dvs., poti refuza setarea in acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactiveaza in general setarea automata de module cookie. Puteti de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor (de ex. Google), setand browser-ul tau in asa fel incat modulele cookie ale domeniului respectiv sa fie blocate. Puteti face asta foarte usor din urmatoarea pagina www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele.

Optiunea de a renunta la publicitatea comportamentala online nu va opri afisarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate in functie de interesele dumneavoastra.

 

UNDE VA STOCAM DATELE?

Datele pe care le colectam de la dumneavoastra sunt stocate in Spatiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate si prelucrate intr-o tara din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastra cu caracter personal se va realiza in conformitate cu legislatia in vigoare.

In cazul transferurilor de date in afara SEE, DRESSBOX va utiliza Clauzele contractuale standard si Privacy Shield ca garantii pentru tarile care duc lipsa de o decizie privind caracterul adecvat al protectiei din partea Comisiei Europene.

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara grupului H&M. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile noastre. Veti gasi categoriile de terti in cadrul fiecarui proces specific mai sus.

 

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

In conformitate cu GDPR, aveti o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care DRESSBOX le prelucreaza:

- Dreptul de acces la datele prelucrare

Aveti dreptul de a accesa datele personale pe care le detinem. Prima furnizare de informatii se va face fara a percepe niciun fel de taxa. Daca veti mai avea nevoie de copii ale informatiilor deja furnizate, este posibil sa percepem o taxa rezonabila tinând cont de costurile administrative de furnizare a informatiilor. Solicitarile vadit neintemeiate, excesive sau repetate pot sa nu primeasca un raspuns.

- Dreptul la rectificarea datelor

Aveti dreptul sa cereti ca Datele dumneavoastra sa fie rectificate daca sunt inexacte sau invechite si/sau sa le completati daca acestea sunt incomplete. Daca aveti un cont, poate fi mai usor sa va corectati propriile date prin intermediul functiei "Contul meu”.

- Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”)

In unele cazuri, aveti dreptul de a obtine stergerea sau distrugerea Datelor dumneavoastra. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea sa fim fortati sa pastram Datele dumneavoastra din motive legale sau juridice.

- Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea procesarii Datelor dumneavoastra. Acest lucru inseamna ca prelucrarea Datelor dumneavoastra este limitata, astfel incât sa putem pastra Datele, dar sa nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica in circumstante specifice prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor, si anume:

- exactitatea Datelor este contestata de persoana vizata (adica de dumneavoastra), pentru o perioada care permite operatorului (adica DRESSBOX) sa verifice corectitudinea Datelor;

- prelucrarea este ilegala si persoana vizata (adica dumneavoastra) se opune stergerii Datelor si solicita restrictia de utilizare a acestora;

- operatorul (de exemplu, DRESSBOX) nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata (adica de dumneavoastra) pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;

- persoana vizata (adica dumneavoastra) a ridicat obiectii procesarii bazata pe motive legitime din partea operatorului (in acest caz DRESSBOX) in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului depasesc pe cele ale persoanei vizate.

- Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul sa mutati, sa copiati sau sa transferati datele care va intereseaza din baza noastra de date intr-o alta. Acest lucru se aplica numai datelor pe care le-ati furnizat, atunci când procesarea se bazeaza pe consimtamântul dumneavoastra sau pe baza unui contract si este implementata prin mijloace automate.

- Dreptul de opozitie

Va puteti opune in orice moment prelucrarii datelor dumneavoastra atunci când o astfel de prelucrare se bazeaza pe un interes legitim.

- Dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment

Va puteti retrage consimtamântul in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra atunci când o astfel de procesare se bazeaza pe consimtamânt. Retragerea consimtamântului nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamântului inainte de retragerea acestuia.

- Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere competenta

Aveti dreptul sa depuneti o plângere in fata autoritatii de protectie a datelor din tara dumneavoastra de resedinta sau de domiciliu pentru a contesta practicile de protectie a datelor oferite de DRESSBOX.

- Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra in scopuri de marketing direct

Va puteti dezabona sau renunta la comunicarea noastra de marketing direct in orice moment. Este mai usor sa faceti acest lucru dând clic pe linkul "dezabonare" in orice e-mail sau comunicare pe care vi le trimitem.

- Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra de catre noi atunci cand desfasuram actiuni in interes public sau in interesele legitime proprii sau ale unui tert

Va puteti opune in orice moment prelucrarii datelor dumneavoastra atunci când o astfel de prelucrare se bazeaza pe un interes legitim.

2. Politica de securitate a datelor cu caracter personal

DRESSBOX colecteaza informatii personale atunci cand va inregistrati la DRESSBOX, cand va abonati la noutatile DRESSBOX, cand vizitati paginile DRESSBOX sau paginile unor parteneri DRESSBOX si cand participati la tombole sau promotii. DRESSBOX poate imbina informatiile primite de la dumnevoastra cu informatii obtinute de la partenerii de afaceri sau alte companii. Atunci cand va inregistrati, va putem solicita informatii ca nume, adresa email, data nasterii, sex, cod postal, ocupatie, domeniu de lucru si interese personale.

DRESSBOX colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Website-ului www.dressbox.ro, numai cu acordul dumnevoastra, in urmatoarele scopuri:  preluarea, expedierea si facturarea comenzilor; solutionarea oricaror incidente privind executarea prezentului contract; asigurarea accesului dumnevoastra la serviciile noastre; transmiterea de newslettere, oferte ori ale informatii comerciale proprii; contactarea dumnevoastra cu acordul prealabil, ori in chestiuni legate de relatii cu Clientii; scopuri statistice.

Prin crearea Contului pe Website, dumnevoastra va exprimati consimtamantul ca DRESSBOX sa colecteze si gestioneze aceste informatii, in conditiile Legii nr. 677/2001.

La cererea dumnevoastra scrisa trimisa la adresa de email office@dressbox.ro, va vom transmite cu titlu gratuit urmatoarele informatii: (a) confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de noi; (b) modificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; (c) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; (d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Pentru motive temeinice, puteti face opozitie ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop prin transmiterea unui document, in forma scrisa, datat si semnat.

Prin inregistrarea contului si acceptarea prezentei Politici de confidentialitate, va exprimati acordul la procesarea datelor cu caracter personal in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Daca nu sunteti de acord ca datele dumnevoastra sa fie procesate, aveti dreptul si libertatea de a nu crea contul pe Website si de a nu utiliza Website-ul.

DRESSBOX garanteaza ca datele personale colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

DRESSBOX poate colecta involuntar si alte informatii date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site. Aceste informatii pot fi folosite pentru a imbunatati serviciile oferite sau cu scop statistic.

DRESSBOX poate stabili si accesa "cookies" DRESSBOX pe computerul dumneavoastra. DRESSBOX permite altor companii care afiseaza reclame pe unele dintre paginile website-ului sa seteze si sa acceseze "cookies-urile" lor proprii pe computerul dumneavoastra. Utilizarea "cookies-urilor" altor companii este supusa propriilor politici de confidentialitate si nu este inclusa in aceasta. Mai multe detalii despre cookies si utilizarea lor pe site-ul DRESSBOX puteti afla in cadrul politicii de utilizare a cookies.

Dumneavoastra aveti oricand posibilitatea de a va opune colectarii acestor date personale si de a solicita stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru prezentul document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta. Dumnevoastra aveti oricand posibilitatea de a modifica datele persoane din contul dumnevoastra de client.

Politica de confidentialitate se refera doar la datele furnizate voluntar de catre dumnevoastra. DRESSBOX nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

Politica de confidentialitate nu se aplica in cazul defectiunilor care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

DRESSBOX poate actualiza informatiile politicii de confidentialitate. Va vom informa cu privire la schimbarile semnificative in modul in care utilizam informatiile personale, printr-o notificare trimisa la prima adresa de email specificata in contul dumneavoastra DRESSBOX sau prin plasarea unui anunt vizibil pe site-ul nostru.

DRESSBOX nu inchiriaza, vinde sau imparte informatiile dumneavoastra personale cu alte persoane sau companii neafiliate, cu exceptia furnizarii produselor sau serviciilor pe care le-ati solicitat (putem divulga numele, numarul de telefon si adresa dumneavoastra catre serviciile de curierat partenere), doar atunci cand avem permisiunea dumneavoastra sau in urmatoarele circumstante:

  •     In scopul de a identifica si procesa platile efectuate prin intermediul unui furnizor de servicii de plată tert si pentru a evita fraudele, putem dezvalui anumite date (cum ar fi numele și prenumele, adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail, precum si numarul comenzii si produsul comandat) unui astfel de tert prestator al serviciilor de plata (PayU)
  •     Furnizam informatii catre parteneri de incredere care lucreaza in numele sau cu DRESSBOX sub acorduri de confidentialitate. Aceste companii vor putea utiliza informatiile dumneavoastra personale pentru a ajuta DRESSBOX sa comunice mai eficient cu dumneavoastra despre ofertele DRESSBOX sau ale partenerilor de marketing.
  •     Raspundem in fata autoritatilor publice ori judecatoresti sau in alte proceduri legale.
  •     Consideram ca este necesar sa furnizam informatii pentru a investiga, preveni sau actiona cu privire la activitati ilegale, suspectare de frauda, situatii care includ posibile amenintari catre siguranta fizica a oricarei persoane, violarea termenilor si conditiilor DRESSBOX sau prin cerinta legii.
  •     Transferam informatii despre dumneavoastra daca DRESSBOX este achizitionat sau fuzioneaza cu o alta companie. In acest caz, DRESSBOX va va anunta inainte ca informatiile dumneavoastra personale sa fie transferate si sa devina subiectul unei diferinte politici de confidentialitate.
  •     Ne limitam la a oferi acces catre datele dumnevoastra personale angajatilor responsabili, pentru a furniza produse sau servicii catre dumnevoastra ori terte persoane indicate de dumnevoastra sau pentru a-si exercita sarcinile. Avem masuri de securitate electronice si procedurale care sunt conforme cu reglementarile pentru protectia informatiilor personale.

3. Politica de securitate pentru Plati on-line

Pentru platile on-line, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale RomCard S.A. prin solutia integrata Plationline.ro si a GeCad e-Payment International S.A. prin solutia integrata PayU.

RomCard SA si GeCad e-Payment International SA functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comercianti acceptatori de card si clienti utilizatori de carduri.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

DRESSBOX nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale dumnevoastra, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.