CAUTA
CAUTA

Politica de retur

In cazul in care nu sunteti multumit de produsele achizitionate, le puteti returna in termen de 14 zile calendaristice, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor.

Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse sau servicii online de pe site-ul www.dressbox.ro.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Politica de retur in cazul inchirierii de produse

Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice incepand de la ziua incheierii contractului, in cazul unui contract de prestari de servicii, categorie care include inchirierea de produse. Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii, prin email de catre DRESSBOX. Daca ziua livrarii selectata de dumneavoastra este la mai putin de 14 zile calendaristice, ne autorizati sa executam contractul la data indicata si renuntati incepand cu aceasta data la dreptul de denuntare.

In cazul in care nu sunteti multumit de produsul inchiriat, DRESSBOX va ofera posibilitatea de a il returna in 24 de ore, completand formularul online de retur sau contactandu-ne prin email sau telefon, atata timp cat produsul nu a fost purtat. In acest caz, va vom returna integral suma platita pentru inchiriere in termen de 7 zile lucratoare.

Politica de retur in cazul achizitionarii de produse

In cazul unui contract de vanzare, perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor sau, in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat, de la ziua la care intrati in posesia fizica a ultimului produs dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra.

Puteti returna produsul (produsele) in termen de 14 zile calendaristice, numai daca acesta este in conditii perfecte pentru a putea fi revandut ca produs nou.

Exercitarea dreptului la retragere

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere disponibil aicipe care il puteti trimite completat pe adresa hello@dressbox.ro; folosirea lui nu este, insa, obligatorie. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, exceptand costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Daca plata a fost facuta online, se va retine comisionul perceput de catre partenerul Euplatesc, veti primi detalii despre suma incasata de catre noi.  

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele.